BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 35 € ❤

Dišeče sveče trgovina

O.W.N. Candles

dišeče sveče, dišeči voski

Pravno obvestilo

Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. se zavezuje, da bo spoštovalo zasebnost uporabnikov in njihovih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam. Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. si pridržuje pravico, da bo podatke uporabnikov uporabljalo za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne, vendar bo storilo vse, kar je v njegovi moči, da jih bo preprečilo. Osebne podatke uporabnikov bo podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. varovalo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vsebine in storitve, objavljene na spletni strani, so last podjetja O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. in so predmet avtorskih ter sorodnih pravic. Reproduciranje ali uporaba (v celoti ali po delih) sta brez vnaprejšnjega pisnega soglasja podjetja O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. prepovedana. Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. si pridržuje pravico, da ne bo zagotavljalo neprestanega dostopa do vsebin, če mu zmožnosti tega ne bodo dopuščale. Uporabnik je sam dolžan zagotoviti ustrezno tehnično opremljenost za nemoteno uporabo vsebin in storitev podjetja O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. Ob tem se obvezuje, da ne bo posegal v delovanje sistema ali škodoval delovnemu procesu (tako tehnično kot vsebinsko).

Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. si pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev. O tem bo na primeren način obvestilo javnost.

Uporabnik podjetju O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. v smislu varstva osebnih podatkov izrecno dovoljuje, da pridobljene uporabnikove osebne podatke uporabi in obdeluje za lastne potrebe ter mu po svoji presoji pošilja obvestila v zvezi s svojo dejavnostjo.

Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. uporablja programsko opremo za analizo uporabe spletne strani. Na ta način so pridobljena pomembna spoznanja o potrebah uporabnikov, ki pripomorejo k dodatnemu izboljšanju kakovosti spletne strani.

Slike izdelkov na straneh so morda zgolj simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.

Spletna trgovina O.W.N. Candles in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Šteje se, da je uporabnik spletne strani pristopil k splošnim pogojem in se z njimi v celoti seznanil.

O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p.
Ulica Dušana Kvedra 34, 3230 Šentjur

TRR: SI56 6100 0000 4313 258
Matična številka: 3437876000
ID za DDV: SI75630389

Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. je z dnem 18. 11. 2008 vpisano v Poslovni register Slovenije pod številko 316-03-V01-063984/2.