BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 35 € ❤

Dišeče sveče trgovina

O.W.N. Candles

dišeče sveče, dišeči voski

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine O.W.N. Candles so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in temeljijo na priporočilih GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje.

Upravitelj
S spletno trgovino O.W.N. Candles upravlja podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p.

Postopek nakupa
Nakup blaga opravite na spletni strani www.owncandles.com, in sicer tako, da prek spletne trgovine naročite izbrane izdelke ter vnesete osebne podatke in podatke za dostavo. Nato boste na podani e-poštni naslov prejeli predračun. Po poravnanem predračunu bomo naročilo odpremili, kot je opredeljeno v Splošnih pogojih - Odprema in dostava.

Ponudba izdelkov in cene
Ponudba spletne trgovine O.W.N. Candles je redno ažurirana. Cene so predstavljene kot redne in akcijske cene. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV. Veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani ter veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Način plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- po predračunu z nakazilom na TRR podjetja O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p.
Velja akcijska cena ali redna cena, če izdelek trenutno ni v akciji. Podjetje O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. kupcu izda račun z razčlenjenimi stroški in dodatnimi navodili, kako od nakupa odstopiti in kako izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Garancija
Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na računu. Garancija je veljavna samo ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na računu. Če informacije o garanciji ni, izdelek garancije nima ali pa podatek o garanciji v tem trenutku ni znan, se lahko kupec obrne na ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Odprema in dostava
Ponudnik bo blago odpremil predvidoma v roku 2 dni od prejema plačila predračuna na TRR podjetja O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Predvidena dostava za Slovenijo je 1-2 delovna dneva po datumu odpreme.

Dostop do pogodbe/računa
Sklenjena pogodba oz. račun bo po opravljenem nakupu shranjen tudi pri podjetju O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p. in je na pisno zahtevo na voljo na vpogled.

Poštnina / strošek dostave
Strošek dostave po Sloveniji, ne glede na skupno težo naročenih izdelkov, znaša 4,95 EUR. Poštnina je prav tako specificirana v predračunu. V primeru nakupa nad 35 EUR je dostava po Sloveniji brezplačna.

Pravica do preklica nakupa
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od nakupa prodajalcu pisno sporoči, da od nakupa odstopa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, in sicer na naslov njegovega sedeža: O.W.N. Candles, Tea Orač, s.p., Ulica Dušana Kvedra 34, 3230 Šentjur. Rok za uveljavljanje pravice začne teči z dnem, ko je potrošnik sprejel blago. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina ipd.), ki mora biti v prvotnem, ohranjenem stanju.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Slikovni material
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, je potrebno vse fotografije obravnavati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Postopek za oddajo pritožb lahko uporabnik začne s kontaktiranjem ponudnika prek kontaktnih podatkov, ki so na voljo na spletni strani. Ponudnik bo najpozneje v 5 delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.